NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Juventus nudi tri igrača za Pogbu, nesuđeni reprezentativac BiH i...

Transfer glasine: Juventus nudi tri igrača za Pogbu, nesuđeni reprezentativac BiH i Hrvatske potpisuje za Lile, Barca želi igrača Chesleaja

Prije nekoliko dana počeo je ljetni transfer rok a već je završeno nekoliko velikih transfera u kojima je glavnu ulogu imao Real Madrid. Za očekivati je da se Realu pridruže i ostali velikani koji će eventualnom kupovinom pojačati svoju momčad. Ludnica počinje!

Prvaci Italije, ekipa Juventusa spremni su izgubiti Cancela, Costu & Matuidia. Juventus će tako ponuditi tri igrača Manchester Unitedu kao dio dogovora za Paula Pogbu ovog ljeta, prenosi Corriere della Sera. Talijanski prvaci vjeruju da mogu uvjeriti ekipu Uniteda da spusti svoju početnu cijenu od 150 milijuna funti za francuskog veznjaka nudeći pomenuti trojac, što bi mogli i prihvatiiti u Unitedu.

TRANSFER NA POMOLU: Maguire želi u Manchester United, ali ima neobičan zahtjev!

Defanzivac Celtica, Jozo Šimunović postao je predmet interesa Lillea, tvrdi Sun. Francuska ekipa poslala je ponudu od 5 milijuna funti za 24-godišnjeg braniča, koji se prije četiri godine preselio u Škotsku iz Dinama. Lille je već kontaktirao škotske prvake i uvjereni su da će ga potpisati, iako Celticov šef Neil Lennon želi da Simunović ostane.

Menadžer Chelsea Frank Lampard je čovjek koji će odlučiti o budućnosti Williana. Iz Expressa tvrde da Barcelona nastoji poslati ponudu za 30-godišnjaka od 30 milijuna funti. Willian se još uvijek nije priključio ekipi Cehsleaja nakon osvajanja Copa Americe, a prijateljstvo sa Lampardom još dok su zajedno nosili dres Plavaca, moglo bi prsuditi oko njegovog ostanka u klubu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!