NaslovnicaVijestiTRANSFER NA POMOLU: Maguire želi u Manchester United, ali ima neobičan zahtjev!

TRANSFER NA POMOLU: Maguire želi u Manchester United, ali ima neobičan zahtjev!

Kako danas pišu engleske novine The Sun, defanzivac Leicester Cityja Harry Maguire želi doći u Manchester United, ali ima jedan neobičan zahtjev za upravu ‘Crvenih vragova’.

Maguire odlazi u Manchester United

26-godišnjak se već neko vrijeme povezuje sa odlaskom iz Leicestera, te je navodno razočaran što klub za njega traži čak 90 miliona eura, što je glavna prepreka u pregovorima sa Manchesterom.

‘Lisice’ su već odbile jednu ponudu ‘Crvenih vragova’, a trener Brendan Rodgers poručio je kako će ponude za Maguirea razmatrati samo do određenog perioda ovog prelaznog roka, nakon čega njegova prodaja neće biti moguća.

The Sun danas izvještava kako Maguire, u slučaju da Leicester prihvati ponudu, zahtijeva od uprave Manchester Uniteda da postane novi kapiten kluba. Engleski reprezentativac navodno smatra kako ima sve što je potrebno za tu ulogu, te na ‘Teatru snova’ želi ponuditi ono što su nekada njegovi idoli Steve Bruce, Nemanja Vidić i Rio Ferdinand.

Ponuda koju je Manchester United poslao navodno iznosi oko 65 miliona eura, 25 miliona manje od cifre koju uprava Leicester Cityja traži. Pored Maguierea, sa dolaskom na Old Trafford povezuju se i brojne druge zvijezde. S druge strane, što se tiče odlazaka, na izlaznim vratima kluba su Marcos Rojo i Phil Jones, dok također nije poznata ni sudbina Paula Pogbe, koji je i sam priznao kako želi otići do kraja prelaznog roka.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!