NaslovnicaVijestiBayer Leverkusen prihvatio ponudu od 100 milijuna eura za Kaija Havertza!

Bayer Leverkusen prihvatio ponudu od 100 milijuna eura za Kaija Havertza!

Bayer Leverkusen prihvatio je ponudu u iznosu od 100 milijuna eura za Kaija Havertza iz Chelseaja. Njemački napadač je prošlog mjeseca dogovorio osobne uvjete sa Chelseajem i trebao bi se pridružiti londonskom klubu.

Bayer Leverkusen prihvatio

Izgleda da Chelsea dovodi svoju dugotrajnu metu.

Havertz, koji je prvenstveno bio povezan sa Bayernom, izabrao je Chelsea nakon što ga Bayern nije mogao priuštiti nakon njihovog nedavnog potpisivanja Leroya Sanea.

Christian Falk i Fabrizio Romano potvrdili su da je ponuda prihvaćena danas na svojim Twitter računima.

Havertz će se pridružiti novim pojačanjima Hakimu Ziyechu i Timu Werneru u Chelseaju, nakon što je klub završio na četvrtoj poziciji u Premier ligi.

Klub i dalje traži Bena Chilwella iz Leicestera za 60 milijuna funti, te Thiago Silvu u besplatnom transferu, iako on traži 370.000 funti tjedno.

Menadžer Frank Lampard je želio poboljšati svoje napadačke mogućnosti nakon što je postigao samo 54 gola u Premier ligi ove sezone – najgori rekord u povijesti Chelseaja.

Chelsea svoju prvu utakmicu igra protiv Brightona u gostima 14. rujna, gdje su favoriti sa koeficijentom 1.70 na njihovu pobjedu u bet365 kladionici.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!