NaslovnicaVijestiBayern dogovara veliki transfer: Stiže pojačanje iz Tottenhama!

Bayern dogovara veliki transfer: Stiže pojačanje iz Tottenhama!

Njemački mediji u posljednje vrijeme govore o prvom velikom pojačanju Bayerna za novu sezonu, a radi se o zvijezdi Tottenhama, Heung-min Sonu, koji će na kraju sezone definitivno napustiti klub.

Bayern dogovara

Spursi su imali razočaravajuću sezonu, nakon koje se nagađaju odlasci njihovih najboljih igrača Harryja Kanea i Heung-min Sona.

Kada je južnokorejski nogometaš u pitanu, njegova sljedeća destinacija bi trebala biti Bundesliga, točnije Bayern kojeg će sljedeće sezone voditi Julian Nagelsmann.

Son je ove sezone u 32 nastupa u Premier ligi postigao 15 golova i devet asistencija.

Spursi ove sezone nisu ništa osvojili, kao i već dugi niz godina, a Bayern Sonu može ponuditi dominaciju u jednoj od najboljih europskih liga. To će navodno biti presudni faktor u odluci Sona da se pridruži Bayernu na kraju ove sezone.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!