NaslovnicaVijestiBayern dogovorio dolazak prvog pojačanja na ljetnom prijelaznom roku

Bayern dogovorio dolazak prvog pojačanja na ljetnom prijelaznom roku

Konrad Laimer, austrijski veznjak, postat će novi igrač Bayerna u ljetnom prijelaznom roku. Prema izvješću Bilda, Laimer će doći kao slobodan igrač jer mu istječe ugovor s RB Leipzigom, što znači da Bayern neće morati platiti odštetu za njegov transfer. Ovo će biti prvi transfer Bayerna od kad je Thomas Tuchel preuzeo ulogu trenera nakon odlaska Juliana Nagelsmanna.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Konrad Laimer je vezni igrač koji je prošao sve mlađe kategorije RB Salzburga, kao i drugoligašku filijalu Liefering. Nakon što je kao i mnogi drugi igrači prešao iz Salzburga u Leipzig 2017., Laimer se uspio nametnuti u bundesligaškom klubu. Dosad je za Leipzig odigrao 181 utakmicu.

Od 2017. godine pa do danas, Konrad Laimer je postigao ukupno 13 golova i asistirao 19 puta. U ovoj sezoni, bio je strijelac dvaput i asistent jednom. Prema Transfermarktu, Laimer trenutno vrijedi 28 milijuna eura.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!