NaslovnicaVijestiBayern i Dortmund vode veliku borbu za potpis sjajnog nogometaša iz Francuske!

Bayern i Dortmund vode veliku borbu za potpis sjajnog nogometaša iz Francuske!

Dva najveća Njemačka kluba, Borussia Dortmund i Bayern Munchen pokazali su interes i vjerovotno će voditi veliku borbu za veznog i jednog od najboljih nogometaša ekipe Marseillea.

U velikoj “poplavi” izvrsnih nogometaša koji ove sezone nastupaju za ekipu Marseillea posebno se iskazao francuski veznjak Morgan Sanson. Ovaj 24-godišnji veznjak ekipe sa juga Francuske, svojim igrama privukao je pozornost mnogih evropskih klubova, a najveće zanimanje su pokazali ekipe Dortmunda i Bayerna.

>> GUARDIOLA IMA PLAN ZA 2019: Dovodi jednog od najboljih napadača na svijetu!

Trenutačni trener Dortmunda Lucien Favre u prošlosti je vodio ekipu Nice te se uživo mogao uvjeriti u kvalitete Sansona, koji je prošle sezone za Marseille postigaao 9 pogodaka u 33 utakmicew u prvoj ligi Francuske. Sa druge strane Kovač se nalazi u velikim problemima kada je vezni dio ekipe u pitanju. Tolisso će propustiti veći dio sezone, budućnost Jamesa je nesigurna a jučer se povrijedio i Thiago.

[su_bonus]

Kovač će već u januaru pokušati dovesti ovog veznjaka koji je do sada u karijeri pored ekipe Marseilla nastupao još za Le Mans gdje je i započeo karijeru te Montpellier iz kojeg je stigao u Marseille. Vrijednost nogometaša procijenjena je na 22 miliona eura.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!