NaslovnicaVijestiBayern doveo novo pojačanje, Nagelsmann: Predviđam da će zabijati 40 golova u...

Bayern doveo novo pojačanje, Nagelsmann: Predviđam da će zabijati 40 golova u sezoni

Mathys Tel (17) karijeru će nastaviti u minhenskom Bayernu nakon što ga je Hasan Salihamidžić pristao dovesti iz Rennesa.

Tela krasi nevjerojatna brzina, a u omladinskim selekcijama Francuske postigao je 10 golova u 15 nastupa, pa su čelnici Bayerna predvođeni Salihamidžićem osigurali njegov potpis.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Bayern je ostao bez Roberta Lewandowskog, a jedan od Telovih uvjeta za dolazak u Bayern bio je da bavarski klub ovog ljeta ne dovodi napadača svjetske klase kako bi mladi Francuz već ove sezone dobio minutažu. U Rennesu je debitirao sa 16 godina, a prošle je sezone odigrao deset utakmica.

“Jednog bi dana mogao biti jedan od najboljih napadača na svijetu. Predviđam da će u jednom trenutku svoje karijere zabijati 40 golova u sezoni”, rekao je Nagelsmann.

Bayern će Rennesu za Tela platiti 20 milijuna eura, te još 8,5 milijuna eura kroz bonuse. Tel je već stigao u München, a uskoro će potpisati petogodišnji ugovor s Bayernom.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!