NaslovnicaVijestiBayern dovodi novo pojačanje, koje je kako se čini više pojačanje za...

Bayern dovodi novo pojačanje, koje je kako se čini više pojačanje za klupu nego za početnu postavu!

Španjolska postaje sve popularnije tržište za minhenski Bayern. Marco Roca nije jedini kandidat za transfer u München, nego su Bavarci su pronašli još jednu metu u La Ligi.

Leroy Sane je na čekanju, odnosno bolje rečeno, na čekanju je Bayern. Bavarski div traži rješenja prvenstveno za krilne pozicije, gdje ekipa mora popuniti značajnu rupu u ekipi nakon što su u mirovinu otišli Franck Ribery i Arjen Robben. Bavarci traže rješenja, ali za sada se čini da još nisu pronašli pravo. Također traže igrače na drugim pozicijama.

ŽELE GA BARCELONA, LIVERPOOL I BAYERN: Klub iz Bundeslige postavio cijenu od 100 milijuna eura!

Kicker prenosi da je njemački prvak novog kandidata za transfer pronašao u Španjolskoj. Brais Mendez je nogometaš Celte iz Viga, star 22 godine, a iza sebe u karijeri ima odigranih 50 utakmica u La Ligi, gdje je postigao 7 golova i upisao 8 asistencija. Također je debitirao u dresu španjoslke reprezentacije.

Mendez je veznjak, klasični ili ofanzivni. U ugovoru ima klauzulu o otkupu od 25 milijuna eura, što je čini jeftinijom od većine igrača koje Bayern pokušava dovesti..

Već smo izvijestili da je Bayern zainteresiran i za Marca Roca iz Espanyola, koji bi bio skuplji, jer njegova klauzula o otkupu vrijedi 40 milijuna eura. Ipak, teško je reći da li su ova dva igrača kalibar za prvu postavu Bayerna kojem su potrebna momentalna riješenja na nekoliko pozicija u prvih 11.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!