NaslovnicaVijestiBayern gubi jednog od najboljih igrača. Odlazi u Englesku u besplatnom transferu!

Bayern gubi jednog od najboljih igrača. Odlazi u Englesku u besplatnom transferu!

Razgovori za potpisivanje novog ugovora Niklasa Sulea i Bayerna su propali. Sada bi igrač mogao napustiti klub do kraja sezone kada mu istječe trenutni ugovor.

Poznati novinar lorian Plettenberg tvrdi kako postoji mogućnost da Sule sljedećeg ljeta napusti klub u besplatnom transferu, iako ga Julian Nagelsmann želi zadržati u Bayernu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Pregovori idu, ali jako sporo. Iako on odlično igra i Nagelsmann ga želi u svojoj momčadi, uprava Bayerna mu još nije ponudila onoliko koliko on traži. Radi se o 10 milijuna eura na godišnjem nivou”, izjavio je Plettenberg i naveo da Nijemac već ima nekoliko ponuda iz Engleske.

Za njega se navodno raspituju United, Arsenal, Chelsea i Tottenham. Engleski klubovi su mu spremni dati plaću koju on traži od Bavaraca. Niklas Sule je u Bayern stigao 2017. godine iz Hoffenheima za naknadu od 20 milijuna eura. U ovom trenutku njegova vrijednost je procijenjena na 35 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!