NaslovnicaVijestiBayern i Lewandowski u otvorenom ratu, Salihamidžić rekao da mu je agent...

Bayern i Lewandowski u otvorenom ratu, Salihamidžić rekao da mu je agent pomutio um

Bayern i Lewandowski su u međusobnom sukobu, jer Poljak po svaku cijenu želi napustiti München, iako ima još jednu godinu ugovora, a to potvrđuje i izjava bavarskog sportskog direktora Hasana Salihamidžića.

Popularni Braco je u izjavi za Sport 1 okrivio Pinija Zahavija, agenta poljskog napadača, ističući da mu je on “napunio” glavu i da zbog toga Lewa želi napustiti Bayern.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Zahavi je rekao da je Bayern za Lewandowskog sada samo povijest te da je bolje ne pokušavati ga zadržati protiv njegove volje.

“Robert Lewandowski ima agenta koji mu je pomutio razum i on to radi cijele godine. To je neprikladno”, rekao je Salihamidžić.

Izvršni direktor Bayerna Oliver Khan i sportski direktor Hasan Salihamidžić javno su izjavili da klub neće dopustiti da Lewandowski ode prije 2023. godine, a očekuje nas turbulentno ljeto kada je u pitanju njegov status u Münchenu.

Lewandowski je već rekao da želi napustiti Bayern, gdje mu je ostalo još godinu dana ugovora, a Barcelona je navodno ponudila 32 milijuna eura za potpisivanje 33-godišnjaka.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!