NaslovnicaVijestiBayern je ovim potezom već sada brutalno otežao posao Kovaču...

Bayern je ovim potezom već sada brutalno otežao posao Kovaču…

Niko Kovač ovo će ljeto preuzeti klupu Bayern Munchena. Nakon što su u zadnjih 5 godina klub vodili najveći treneri današanjice, ako ne i u povijesti, treneri poput Guardiole, Heynckesa i Ancelottija, na klupu Bayern Munchena dolazi relativno neiskusan trener – Niko Kovač…

Ono na čemu Niko Kovač temelji svoju nogometnu filozofiju je tzv. “njemačka disciplina”, vjerojatno je to jedna od vrijednosti koju jej uprava Bayern Munchena prepoznala i zbog čega je odabrala da za idućeg trenera imenuju bivšeg izbornika hrvatske nogometne reprezentacije.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

No, Bayern je u zadnjih nekoliko dana napravio dva poteza kojima je u jednu ruku ozbiljno opteretio i otežao posao Nike Kovača, a on još nije ni ušao u njihovu svlačionicu. Naime, uprava Bayern Munchena očito je sentimentalno vezana za Robenna i Riberyja jer riječ je o igračima koji su obilježili prethodno desetljeće njihovog kluba.

No, u ovom trenutku uprava Bayerna očito nije dovoljno realna i objektivna. Pitanje je – shvaćaju li oni uopće da Robben i Ribery više nisu world-class igrači kakvi su bili prije 3-4 godine, da to više nisu igrači koji mogu tim vuči do polufinala ili finala Lige prvaka. Bayernu je potrebno ozbiljno osvježenje o kakvom BILD trenutno piše, osvježenje tipa Dybala, Griezmann, Werner ili Bale…

[su_watch_live_football]

Robben i Ribery bez dileme i dalje su kvalitetni igrači, ali stvar je u tome što su oni autoritetom jedni od lidera svlačionice, a igračkom kvalitetom vjerojatno to više i nisu. Došli su “neki novi klinci” poput Comana i Jamesa koji su trenutno nositelji igre u Munchenu. Dakle, iako igrom više ne odskaču kao nekada, oni i dalje imaju glavnu riječ u svlačionici što bi mogla biti velika opasnost za Kovača.

U ovom slučaju Kovač će se morati ‘ulizivati’ Robbenu i Riberyju minutažom koju će možda realno zaslužiti neko drugi kako se svlačionica ne bi pobunila. Dio nogometni javnosti u Munchenu presretan je zbog činjenice da su Robben i Ribery dobili nove ugovore jer javnost u Munchenu sentimenatlno vezana za taj dvojac, ali realno je Bayern ovim potezom sigurno otežao posao Kovaču..


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!