NaslovnicaVijestiBayern kažnjen od strane Porezne uprave Münchena zbog manipulacija s plaćama zaposlenika

Bayern kažnjen od strane Porezne uprave Münchena zbog manipulacija s plaćama zaposlenika

Bayern je novčano kažnjen od strane Porezne uprave Münchena zbog nepravilnosti u vezi s isplatama plaća njihovih zaposlenika.

Porezna uprava Münchena izrekla je Bayernu kaznu od 200.000 eura zbog neisplate zakonom propisanih minimalnih plaća u omladinskom pogonu kluba.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Prema objavi Porezne uprave u Münchenu, Bayern je u razdoblju od studenog 2016. do studenog 2021. godine isplaćivao radnicima u omladinskom pogonu 450 eura mjesečno, što nije bilo u skladu s njihovim radnim vremenom.

U tom razdoblju, plaća od 450 eura se smatrala privremenim poslom, što je oslobađalo poslodavca od obveze plaćanja socijalnih doprinosa. Ipak, prema svjedočenju, radnici su radili puno radno vrijeme, a Bayern ih je premalo plaćao.

Pored iznosa od 200.000 eura, Bayern će također morati platiti i socijalne doprinose u ukupnom iznosu od 45.500 eura.

“Bayern nikada nije imao namjeru uskratiti odobrenu plaću svojim radnicima”, objavili su prvaci Nemačke i potvrdili da će poreznim organima platiti traženi iznos.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!