NaslovnicaVijestiBayern Munchen započeo pregovore oko transfera jedne od najvećih zvijezda Manchester Cityja!

Bayern Munchen započeo pregovore oko transfera jedne od najvećih zvijezda Manchester Cityja!

Prema pisanju engleskih medija, Bayern Munchen bi u predstojećem ljetnom prelaznom roku mogao dovesti jednu od najvećih zvijezda Premier lige, a riječ je o krilnom igraču Manchester Cityja Leroyu Saneu.

Bayern Munchen dovodi Sanea

Pred nama je možda i najuzbudljiviji prelazni rok u posljednjih nekoliko godina, s obzirom da bi neki od najboljih igrača svijeta mogli promijeniti klubove.

Jedan od klubova koji će najvjerovatnije dovesti nekoliko zvijezda je i Bayern Munchen. Bavarskog giganta samo bod u posljednjem kolu Bundeslige na gostovanju kod Eintracht Frankfurta dijeli od čak sedme uzastopne titule prvaka države. Ipak, svima je očito kako im je potreban veliki remont tima pred sljedeću sezonu.

Allianz Arenu će ovog ljeta napustiti dvije najveće zvijezde, legendarni krilni duo Franck Ribery i Arjen Robben. Čelnici kluba su već započeli potragu za novim igračem na tim pozicijama, a kako izvještava Daily Record prva meta im je Leroy Sane, čiji Manchester City je navodno već postigao dogovor sa Bavarcima.

‘Građanima’ se ne žuri sa njegovom prodajom, ali on je odbio potpisati novi ugovor, iako mu trenutni ističe u ljeto 2021. godine, te ne bi imali ništa protiv njegovog odlaska. Uprava engleskog prvaka bi tako mogla iskoristiti priliku i prodati ga dok još može dobiti dosta novca za njega, inače bi mogli riskirati njegov odlazak besplatno za dvije godine.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!