NaslovnicaVijestiBayern Munich spremio ponudu od 90 milijuna eura: Zvijezda Liverpoola na putu...

Bayern Munich spremio ponudu od 90 milijuna eura: Zvijezda Liverpoola na putu za Allianz Arenu!

Na mnoge načine mislite da bi bilo lako držati sve igrače na okupu, ali to možda ne bi bio slučaj za Liverpool – bez obzira na to što idu ka osvajanju nekih velikih trofeja u ovoj sezoni.

Bayern Munich spremio

Jasno je da su trenutno najbolja momčad u Engleskoj, pa imaju priliku i dalje zadržati trofej Lige prvaka.

Unatoč tome, već se imamo glasine za glasinama koje nam govore kako će drugi klubovi doći po njihove igrače. Moguće je da će neki osjetiti da su učinili sve što mogu i da im treba novi početak, ali bi ipak to bilo iznenađujuće za vidjeti.

Bayern München je posljednja ekipa koja se povezuje s velikim transferom, nakon što je The Sun izvijestio da pripremaju ponudu za 90 milijuna eura za Roberta Firmino na ljeto.

Brazilac je trenutno možda jedan od najboljih napadača na svijetu, pa bi to bio veliki gubitak. Postiže gol skoro svake dvije utakmice za Liverpool u ligi, ali njegova je igra više od samo golova.

Izvještaj sugerira kako bi ovo bilo dio dvostrukog transfera u Premier ligi za njemačke divove, a bilo je i glasina o transferu Cityjevog Leroya Sanea.

Vrijeme će pokazati hoće li Liverpool uspjeti zadržati ovu sjajnu ekipu, ali čini se da bi se navijači trebali pripremiti za mnogo sličnih glasina u narednih nekoliko mjeseci.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!