NaslovnicaVijestiBayern Munich v Juventus: Gdje gledati, pregled, forma i moguće postave

Bayern Munich v Juventus: Gdje gledati, pregled, forma i moguće postave

Bayern Munich v Juventus igraju večeras u 20:45h. Mi ćemo vam ispod napisati neke od informacija za ovu utakmicu kao što su na primjer, gdje gledati, pregled, forma i moguće postave. Bayern Munich se nada pobjedi protiv Juventusa kod kuće i tome da će zapečatiti svoje četvrt-finale večeras na Allianz Areni. Prva utakmica na Juventus stadionu se završila sa 2-2, i golovi koje je dao Bayern će biti od vrlo velike važnosti u ovoj utakmici.

Bayern Munich v Juventus

Gdje gledati?

Utakmica počinje u 20:45h. Direktan prijenos možete gledati na Arena Sport 1 BiH

Pregled

Bavarci imaju Javier Martineza koji se vratio i očekuje se Mario Gotze koji se također vratio poslije povrede lakta koju je zadobio protiv Werder Bremena. Jerome Boateng i Holger Badstuber su i dalje van terena.

Stara Dama će biti zadovoljna činjenicom da se Giorgio Chiellini vraća i možda bi mogao početi večerašnju utakmicu, dok je Martin Caceres i dalje van terena i neće se vratiti do kraja sezone.

Analiza

Pročitajte našu analizu za ovu utakmicu.

Forma ova dva tima

Bayern (u svim natjecanjima): DWLDW

Posljednji rezultat: Bayern Munich 5-0 Werder Bremen

Juventus (u svim natjecanjima): DWLWW

Posljednji rezultat: Juventus 1-0 Sassuolo

Koeficijenti

Bayern: 1.40

Neriješeno: 5.00

Juventus: 9.00

(Bet365)

ATc3fZu

Moguće postave

Bayern Munich: Neuer; Alaba, Benatia, Kimmich, Lahm; Vidal; Costa, Alcantara, Muller, Robben; Lewandowski

Juventus: Buffon; Lichtsteiner, Barzagli, Bonucci, Evra; Cuadrado, Khedira, Sturaro, Pogba; Dybala, Mandzukic

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!