NaslovnicaVijestiBayern na ljeto namjerava prodati tri nogometaša: Evo ko je na izlaznim...

Bayern na ljeto namjerava prodati tri nogometaša: Evo ko je na izlaznim vratima kluba iz Minhena!

Njemački list Bild javlja da je uprava Bayerna iz Munchena već donijela odluku da u sljedećem transfer roku proda čak tri igrača koji su zadnjih godina igrali važnu ulogu u klubu.

Navijači Bayerna traže prekid natjecanja u Bundesligi

Razmišljanje o budućim transferima kadrovskog osoblja trenutno nije na vrhu najviših prioriteta rukovodstva,jes su mnogi klubovi su već postavili strategiju uoči nadolazećeg transfer roka prije izbijanja novog coronavirusa.

Ovo je Tim godine u Premier ligi ako se ona ne nastavi zbog koronavirusa!

Bild izvještava da je Bayern iz Munchena odlučio prodati čak tri člana prve momčadi u sljedećem transfer roku, a to su polivalentni Španac Javier Martinez, defanzivac Jerome Boateng i francuski vezni Corentin Tolisso.

Martinez i Boateng su u Bayernu otkad su se preselili u München 2012. godine, odnosno godinu ranije. Tolisso je prešao u Bayern 2017. iz Lyona, a za to vrijeme nije mogao zauzeti istaknutiju ulogu u timu što su djelimično kumovale i povrede koje je Francuz ima zadnjih godina.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!