NaslovnicaVijestiBayern objavio da ih u besplatnom transferu napušta standardni prvotimac. Odlazi u...

Bayern objavio da ih u besplatnom transferu napušta standardni prvotimac. Odlazi u Newcastle

Predsjednik Bayerna Oliver Kahn je sinoć potvrdio da branič Niklas Sule napušta klub na kraju sezone. 26-godišnji branič ima ugovor sa Bavarcima do kraja ove sezone i na kraju odlazi kao slobodan igrač.

“Sule nije prihvatio novi ugovor. Znamo da želi otići na kraju sezone”, rekao je Kahn o nogometašu koji je u Bayern stigao 2017. godine iz Hoffenheima za 20 milijuna eura.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

On je do sada u Bayernu odigrao više od 150 utakmica, a standardan je prvotimac, dok je sa bavarskim klubom osvojio Bundesligu četiri puta i jednom Ligu prvaka.

Njemački reprezentativac se povezuje sa Newcastleom, koji je nedavno dobio najbogatije vlasnike na svijetu. Za Sulea je zainteresiran i aktualni prvak Europe Chelsea. Suleova vrijednost se procjenjuje na 35 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!