NaslovnicaVijestiBayern planira angažirati sportskog direktora rivala koji je dan prije derbija protiv...

Bayern planira angažirati sportskog direktora rivala koji je dan prije derbija protiv Bavaraca dobio otkaz

Uprava njemačkog nogometnog bundesligaša RB Leipziga je donijela odluku o smjeni sportskog direktora Maxa Eberla zbog njegove nedovoljne predanosti klubu. “RB Leipzig je momentalno razriješio Maxa Eberla njegovih dužnosti zbog nedostatka posvećenosti klubu. Ova odluka nema nikakve veze s restrukturiranjem momčadi ili sportskim rezultatima”, izvijestili su iz kluba, najavivši da će ga zamijeniti Rouven Schroder.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Zanimljivo je da je Eberl dobio otkaz dan prije derbija protiv Bayerna, kluba s kojim su njemački mediji već danima povezivali 50-godišnjeg stručnjaka. Naime, u upravi njemačkog prvaka trenutno djeluje Christoph Freund kao sportski direktor, koji je preuzeo tu ulogu nakon odlaska Hasana Salihamidžića. No, već se nekoliko dana nagađa da bi Eberl mogao preseliti u München.

Eberl je u Borussiji Monchengladbach proveo 14 godina, dok je prošle godine stigao u RB Leipzig.
Bayern je trenutno na vrhu ljestvice sa 13 bodova, dok je RB Leipzig četvrti s bodom manje.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!