NaslovnicaVijestiBayern ponudio 100 milijuna eura za igrača Atletica s kojim je Simeone...

Bayern ponudio 100 milijuna eura za igrača Atletica s kojim je Simeone u sukobu

Čelnici Bayerna ponudili su Atleticu 100 milijuna eura za Joaa Felixa ovog ljeta nakon što su prethodno prodali Roberta Lewandowskog i doveli Sadia Manea, tvrdi Marca. Međutim, madridski klub je odbio ponudu, a trener Diego Simeone je Felixu dao malo minutaže u posljednjih nekoliko utakmica.

“Većina u klubu smatra da je ponudu Bayerna trebalo prihvatiti kako bi se ojačale druge pozicije i riješio sukob između Felixa i Simeonea koji ga u osam uzastopnih utakmica nije stavio u prvu postavu. Bayern je tražio igrača na kojem može graditi budućnost. Hoće li se ponovno javiti sada kada Felix želi otići što prije?”, piše Marca.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Atletico je doveo Felixa prije tri godine iz Benfice za 127 milijuna eura, čime je postao i ostao daleko najskuplji transfer u povijesti kluba. Ipak, Portugalac nije opravdao veliki novac te je u 125 utakmica zabio samo 25 golova i upisao 18 asistencija.

Atletico je na trećem mjestu La Lige sa osam bodova manje od lidera i gradskog rivala Reala.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!