NaslovnicaVijestiBayern prodao najomraženijeg igrača u klubu! Nitko ga nije podnosio.

Bayern prodao najomraženijeg igrača u klubu! Nitko ga nije podnosio.

Bayern je dogovorio transfer francuskog veznjaka Mickaela Cuisancea u Veneziju za deset milijuna eura, javljaju talijanski mediji.

22-godišnji Cuisaance je u Bayernu već tri godine, a odigrao je samo 13 utakmica u kojima je postigao samo dva gola. Njemački Bild je u rujnu pisao kako veznjak ne voli trenirati, jer vjeruje da je previše dobar kako bi sjedio na klupi Bayerna.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Zbog tog stava u klubu ga ne podnose. Smatraju ga bahatim i bezobraznim. On je na posljednjim treninzima ozlijedio Marcela Sabitzera i Svena Ulreicha, nakon čega je Nagelsmann imao ozbiljan razgovor sa njim. Sada je sve dogovoreno, Cuisance napušta Bavarski tim u siječnju.

Stigao je u Bayern na ljeto 2019. godine za deset milijuna eura iz M’gladbacha. On je u svojoj karijeri još igrao za momčad Nancyja i Marseillea.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!