NaslovnicaVijestiBayern pronašao zamjenu za Davida Alabu!

Bayern pronašao zamjenu za Davida Alabu!

Kako strani mediji navode izgleda da će Bayern Munchen na ljeto ostati bez Davida Alabe koji će napustiti klub u besplatnom transferu. Prvi i glavni favorit za njegov potpis jeste španjolski Real Madrid, ali se još uvijek čeka službena potvrda.

Bayern pronašao zamjenu
MUNICH, GERMANY – OCTOBER 04: David Alaba of Bayern Muenchen plays the ball during the Bundesliga match between FC Bayern Muenchen and Hertha BSC at Allianz Arena on October 04, 2020 in Munich, Germany. (Photo by Sebastian Widmann/Getty Images)

Bayern se već bacio u potragu za njegovim nasljednikom, a kako stvari stoje, oni žele dovesti 24-godišnjeg Pau Torresa u svoje redove.

Pau Torres je trenutni član Villarreala, a akutalni europski i njemački prvaci ga vide kao nasljednika Davida Alabe.

Torres je prošao kroz sve redove Villarreala, dok je jednu sezone proveo na posudbi u Malagi. On je ove sezone odigrao 21 nastup za Žutu podmornicu na svim natjecanjima, dok je u tom periodu uspio postići dva gola.

Klub ga trenutno cijeni 50 milijuna eura, ali španjolski mediji navode kako će Bavarci imati šansu da ga dovedu za 30 milijuna uz neke dodatne bonuse.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!