BAYERN PRONAŠAO ZAMJENU ZA LEWANDOWSKOG: Bavarci spremni platiti 88 milijuna funti za novog napadača

Bayern Munchen se navodno priprema za život bez Roberta Lewandowskog planirajući rekordni transfer za drugog napadača. Prema Bildu, Bayern želi dovesti Paulo Dybalu na ljetnom prijelaznom roku i nadaju se da će 88 milijuna funti biti dovoljno da uvjeri Juventusa da ga proda.

BAYERN PRONAŠAO ZAMJENU

Lewandowski, koji ima 29 godina je bio na Allianz Areni otkako je došao iz Borussije Dortmund 2014. godine.

Ali njegovo vrijeme u Bayernu bi moglo uskoro biti gotovo, jer je rečeno da je napadač željan da osigura transfer u drugi klub nakon što je zaposlio svog novog agenta Pini Zahavija.

Lewandowski, koji je do sada ove sezone postigao 39 golova za klub će vjerojatno imati bezbroj ponuda, sa Real Madridom koji je među zainteresiranim klubovima.

Dybala, koji ima 24 godine, postigao je 25 golova za Juventus ove sezone, a njegov dolazak vjerojatno bi značio da će Bayern izgubiti Roberta Lewandowskog.

Iako je Dybala izvrstan napadač, Argentinac i Lewandowski su različiti tipovi napadača.

Lewandowski, koji je mnogo visočiji, igra mnogo jače i više na snagu, nego Dybala, koji je igrač koji voli igrait sa loptom.

Dybala je rođen u Laguna Largi, u Cordobi. Nogometom je počeo da se bavi 2003. godine, sa 10 godina, a nakon devet godina provedenih u klubu Instituto de Cordoba, u domovini je počeo i profesionalnu karijeru 2011. godine, također u Institutu.

Nakon jedne sezone u Argentini, Dybala je prešao u Palermo 2012. godine.

2014/15 sezone je bio najbolji asistent Serije A. Nakon dobrih partija u Palermu, prelazi u Juventus 2015. godine.

Zbog kreativnog načina igre, tehnike, talenta, učinka, dobio je nadimak la Hoja (dragulj). Zvanično je dobio talijansko državljanstvo 13. kolovoza 2012. godine.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.