NaslovnicaVijestiBAYERN U PROBLEMIMA: Protiv PSG-a za tri dana ne mogu računati na...

BAYERN U PROBLEMIMA: Protiv PSG-a za tri dana ne mogu računati na čak osam igrača!

Bayern Munchen 13. travnja igra uzvratni susret četvrtfinala Lige prvaka protiv PSG-a. Ono što zabrinjava navijače je vijest o izostanku osam igrača.

BAYERN U PROBLEMIMA

PSG i Bayern će odmjeriti snage ponovo u uzvratnoj utakmici četvrfinala Lige prvaka 13. lipnja u Parizu, nakon što su Neymar i društvo ostvarili pobjedu od 3-2 u prvom susretu.

Trener Bayerna Hansi Flick je u velikim problemima sa ozljedama.

Kako stvari sada stoje, on neće moći računati na osam igrača za ovaj susret. Lewandowski i Gnabry su već od ranije odsutni, a sada će im se pridružiti i Leon Goretzka, Niklas Sule, Lucas Hernandez, Corentin Tolisso i Douglas Costa.

Bavarci danas igraju susret protiv Union Berlina u Bundesligi, gdje su favoriti sa kvotom 1.57 u bet365 kladionici.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!