NaslovnicaVijestiBAYERN UNIŠTIO SPURSE: Hector Bellerin isprovocirao gradske rivale nakon velikog poraza!

BAYERN UNIŠTIO SPURSE: Hector Bellerin isprovocirao gradske rivale nakon velikog poraza!

Večeras su odigrane utakmice drugog kola grupne faze Lige prvaka, a definitivno je najzanimljivije bilo u Londonu, gdje je Tottenham Hotspur na svom terenu izgubio čak 7-2 protiv Bayern Munchena.

Hector Bellerin isprovocirao Tottenham Hotspur

Zvijezda večeri je bio krilni igrač Bavaraca Serge Gnabry koji je postigao četiri gola, a na listu strijelaca su se upisali još i Lewandowski i Kimmich, dok su jedina dva gola za domaćina postigli Son Heung-Min i Kane.

Utakmica je dobro počela za Spurse, s obzirom da su u 12. minuti stigli do vodstva zahvaljujući golu Sona, ali samo tri minute kasnije Bayern je izjednačio preko Joshue Kimmicha, da bi u 45. minuti stigao do potpunog preokreta nakon što je gol postigao Robert Lewandowski.

S tim rezultatom je završeno prvo poluvrijeme, a početkom drugog uslijedila je prava katastrofa za tim Mauricija Pochettina. Naime, Serge Gnabry je sa dva brza gola, u 53. i 55. minuti, u potpunosti riješio pitanje pobjednika. Kane je u 61. minuti iz penala uspio smanjiti na 4-2, ali u samoj završnici gosti iz Njemačke su postili još tri brza gola. Prvo je Gnabry u 83. povisio rezultat na 5-2, a zatim i Lewandowski u 87. na 6-2, da bi ponovo Gnabry samo minut kasnije pogodio ponovo za konačnih 7-2.

I kao da to već nije dovoljno bolno za sve navijače Tottenham Hotspura, stigle su i provokacije putem društvenih mreža iz tabora njihovog najvećeg rivala Arsenala. Naime, desni bek ‘Topnika’ Hector Bellerin je na svom službenom twitter profilu postavio zanimljivu objavu, u kojoj je označio Gnabryja i uz to napisao komentar ‘zezanje čovječe’.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!