NaslovnicaVijestiBayern želi Ronalda kao zamjenu za Lewandowskog

Bayern želi Ronalda kao zamjenu za Lewandowskog

Skoro siguran odlazak Roberta Lewandowskog u Barcelonu znak je da Bayernu treba novi napadač. Prema As-u to bi mogao biti Cristiano Ronaldo, koji je, kako se navodi spreman napustiti Manchester United.

“Da je odlazak Lewandowskog jedan od najvećih transfera ovog ljeta, Ronaldov dolazak u njemačkog prvaka ne bi bio ništa manji. Njegovi predstavnici već su upoznati s idejom i gledaju na nju pozitivno. Međutim, Ronaldo ima više ponuda”, navodi se.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Bayern bi mogao biti dobro odredište za Ronaldove ambicije. Podrazumijeva se borba za naslov u njemačkoj Bundesligi, ali Bayern je i klub s kojim bi mogao napasti novi trofej u Ligi prvaka.

Uspije li privući Ronalda, Bayern će postati kralj prijelaznog roka. Već potvrđenim dolaskom Sadija Manea njemački prvak bi imao napadački par iz snova. Ove dvije zvijezde pridružile bi se Mülleru, Saneu, Comanu, Gnabryju… i za mnoge formirale najjači napad na svijetu.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!