NaslovnicaVijestiBayernov doktor: "Guardiola misli da je najpametniji na svijetu.."

Bayernov doktor: “Guardiola misli da je najpametniji na svijetu..”

Bayernov doktor Hans-Wilhelm Muller-Wohlfahrt, jedan je od najpriznatijih ljudi u tom biznisu, ali Guardiola ga nije priznavao kao velikog stručnjaka, a očito je kako ni on danas ne priznaju Guardiolu kao jednog od najvećih nogometnih stručnjaka današnjice.

Pep Guardiola po mnogima je najbolji trener svijeta, a neki idu toliko daleko da tvrde kako je Guardiola i najbolji trener svih vremena. Stvorio je Barcelonu koja je poosvajala sve trofeje, ta Barcelona dala je reprezentativce koji su pokorili svijet sa Španjolskom, u Bayernu nije imao jako dominaciju, a sa Cityjem ove godine doista dominira u prvenstvu, no vidjet ćemo što će biti u Ligi prvaka.

Za vrijeme svog mandata u Bayernu Guardiola je imao dosta problema sa ozljedama igrača, a doktor Muller-Wohlfahrt tvrdi da je za to kriv Guardiola sam, a ne njegov tim doktora.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Guardiola me nije podnosio. Nije mogao podnijeti moj status u Bayernu, znao je da sam upravi kluba bitan koliko i on sam. Koristio je svaku priliku da me okrivi za nešto i da me nasamari. Pep Guardiola uopće nije slušao savjete mene i mog tima, on mislim da je najpametniji na svijetu i da on zna najbolje, da zna naš posao bolje od nas. On je želio da budem njegov sluga, da svi budemo podređeni njemu kao osobi kako bi se on osjećao moćno.”

“Guardiola je opsjednut uspjehom, rezultat mu je važniji od zdravlja igrača. Nije želio čekati da se igrači oporave, htio je da im dajemo blokade za bolove, ali to je kontra mojih stajališta.”

[su_watch_live_football]

“On je osoba bez samopouzdanja, on živi u stalnom strahu od toga da ne izgubi moć i autoritet.”

Nije Bayernov doktor prvi koji komentira kako je Guardiola loša osoba, slično su za njega komentirali i Zlatan Ibrahimović i Mario Mandžukić, a razočarao je i velikog Sir Alexa. Sir Alex je Guardiolu cijenio kao budućeg najboljeg trenera svijeta, htio je da on bude njegov nasljednik, našli su se u New Yorku na večeri, a Guardiola mu je rekao da će razmisliti i javiti mu. Nikada se nije javio, samo je objavio da je preuzeo Bayern. Tada je i velikog Fergusona razočarao kao osoba.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!