NaslovnicaVijestiBayernova nemoguća misija: Žele ga po svaku cijenu na Allianz Areni!

Bayernova nemoguća misija: Žele ga po svaku cijenu na Allianz Areni!

Trener nogometaša Bayern Münchena Jupp Heynckes ponovio je da neće produžiti ugovor, ali uprava kluba želi ga uvjeriti da i naredne sezone ostane na klupi petostrukog uzastopnog njemačkog prvaka.

Nakon prvog dijela sezone Bayern ima 11 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Schalke, ekipi dobro ide u Kupu Njemačke i Ligi prvaka, pa je uprava kluba zadovoljna.

Heynckes se u rujnu četvrti put vratio u Bayern, a u posljednjem mandatu 2013. godine predvodio je klub do “triple krune”, prvenstva, Kupa i Lige prvaka. On je prošlog rujna na klupi zamijenio otpuštenog Carla Ancelottija i od tada ima samo jedan poraz, od Borussije Monchengladbach u studenom (1:2), a u ostalih 15 utakmica Bayern je pobijedio.

[su_no1forfootball]

Heynckes se vratio iz njegova odlaska u mirovinu u rujnu kada je rekao da u teškoj situaciji čini uslugu klubu, i da neće ostati poslije završetka sezone.

“Već sam rekao sve o toj temi. Ne želim reći ništa drugo”, rekao je 73-godišnji Heynckes.

NEVJEROVATNE BROJKE: Bakambu postaje jedan od najskupljih svih vremena, njegova plata u Kini se prkosi sa zdravim razumom

Transfer glasine: United za ogroman novac dovodi zvijezdu Reala, Darmian napokon pronašao novi klub, Hazard na ljeto napušta Chelsea

Predsjednik Bayerna Uli Hoeness rekao je da je povratak Heynckesa na klupu “dobitak na lutriji uz jackpot” i da je kandidat za trenera i za narednu sezonu. Direktor Karl Heinz Rummenigge pohvalio je Heynckesovu radnu etiku, iskustvo, temperament, način na koji tretira igrače i to što veliku pažnju obraća na detalje.

Uprava želi da Heynckes ostane, kao i igrači.

“Naravno da to možemo zamisliti”, rekao je Arjen Robben.

Bayern igra u petak navečer u Leverkusenu protiv Bayera koji nije izgubio ove sezone na domaćem terenu. Osim dugo ozlijeđenih Manuela Neuer i Thiaga Alcantare, svi Bayernovi igrači su spremni za utakmicu.

“Na dobrom smo putu”, rekao je novi igrač Bayern Sandro Wagner, koji je mogao u petak debitirati.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!