NaslovnicaVijestiBAYERNU je ovo prva sezona nakon 12 godina u kojoj nije osvojio...

BAYERNU je ovo prva sezona nakon 12 godina u kojoj nije osvojio nijedan trofej

Ovo je prva sezona nakon 12 godina, odnosno od 2011./2012., u kojoj BAYERNU nije uspjelo osvojiti nijedan trofej. Momčad pod vodstvom trenera Thomasa Tuchela zauzima drugo mjesto u Bundesligi, iza novog prvaka Bayera iz Leverkusena, koji je prekinuo 11 godina dugu dominaciju minhenskog kluba u njemačkom prvenstvu.

Bayern je doživio šokantan poraz od trećeligaša Saarbrückena (2:1) u šesnaestini finala njemačkog kupa, a sada ih je Real Madrid zaustavio na putu do trofeja u Ligi prvaka. Nakon prvog susreta u Münchenu koji je završio 2:2, Real je slavio 2:1 u uzvratu na stadionu Santiago Bernabeu. Joselu je postigao pogotke u 88. i 91. minuti nakon što je Alphonso Davies doveo Bavarce u vodstvo u 68. minuti.

Mjesecima vodstvo Bayerna traži zamjenu za Thomasa Tuchela, s kojim su dogovorili raskid ugovora godinu dana prije isteka, pred kraj sezone. To znači da su velike promjene očekivane u klubu u idućoj sezoni.

2012. godine, Bayern je zauzeo drugo mjesto u Bundesligi s 73 boda, osam manje od Borussije iz Dortmunda koja je bila prvak. Dortmund, tada pod vodstvom Jürgena Kloppa, pobijedio je Bayern i u finalu njemačkog kupa (5:2), dok je u finalu Lige prvaka Bayern izgubio od Chelseaja nakon penala. Trener Bayerna u to vrijeme bio je Jupp Heynckes, a u timu su bili i hrvatski nogometaši Ivica Olić i Danijel Pranjić.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!