NaslovnicaVijestiBAYERNU je ovo prva sezona nakon 12 godina u kojoj nije osvojio...

BAYERNU je ovo prva sezona nakon 12 godina u kojoj nije osvojio nijedan trofej

Ovo je prva sezona nakon 12 godina, odnosno od 2011./2012., u kojoj BAYERNU nije uspjelo osvojiti nijedan trofej. Momčad pod vodstvom trenera Thomasa Tuchela zauzima drugo mjesto u Bundesligi, iza novog prvaka Bayera iz Leverkusena, koji je prekinuo 11 godina dugu dominaciju minhenskog kluba u njemačkom prvenstvu.

Bayern je doživio šokantan poraz od trećeligaša Saarbrückena (2:1) u šesnaestini finala njemačkog kupa, a sada ih je Real Madrid zaustavio na putu do trofeja u Ligi prvaka. Nakon prvog susreta u Münchenu koji je završio 2:2, Real je slavio 2:1 u uzvratu na stadionu Santiago Bernabeu. Joselu je postigao pogotke u 88. i 91. minuti nakon što je Alphonso Davies doveo Bavarce u vodstvo u 68. minuti.

Mjesecima vodstvo Bayerna traži zamjenu za Thomasa Tuchela, s kojim su dogovorili raskid ugovora godinu dana prije isteka, pred kraj sezone. To znači da su velike promjene očekivane u klubu u idućoj sezoni.

2012. godine, Bayern je zauzeo drugo mjesto u Bundesligi s 73 boda, osam manje od Borussije iz Dortmunda koja je bila prvak. Dortmund, tada pod vodstvom Jürgena Kloppa, pobijedio je Bayern i u finalu njemačkog kupa (5:2), dok je u finalu Lige prvaka Bayern izgubio od Chelseaja nakon penala. Trener Bayerna u to vrijeme bio je Jupp Heynckes, a u timu su bili i hrvatski nogometaši Ivica Olić i Danijel Pranjić.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!