NaslovnicaVijestiBayernu nedostaje važan igrač u uzvratnom susretu protiv Reala, ozljeda zabrinula i...

Bayernu nedostaje važan igrač u uzvratnom susretu protiv Reala, ozljeda zabrinula i Portugal

Bayern je potvrdio da će Raphael Guerreiro propustiti revanš polufinala Lige prvaka protiv Reala u srijedu u Madridu. Guerreiro je ozlijedio lijevo stopalo u subotu protiv Stuttgarta, a Bayern nije otkrio koliko će točno vremena Portugalac provesti izvan terena.

Bayern ima još tri ili četiri utakmice do kraja sezone, uključujući revanš polufinala Lige prvaka, dvije utakmice Bundeslige i eventualno finale Lige prvaka 1. lipnja na Wembleyu.

Također navode da je Guerreiro ozlijedio ligamente lijevog stopala te se sada natječe s vremenom kako bi se oporavio za moguće nastupe s portugalskom reprezentacijom na Europskom prvenstvu koje počinje 14. lipnja. Inače, Guerreiro je u ožujku imao ozljedu koljena, ali uspio je sakupiti solidnu minutažu u prvom timu minhenskog kluba.

U susretu protiv Kolna je također postigao gol, dok je protiv Arsenala odigrao punih 90 minuta te je asistirao kod gola koji je osigurao prolazak u polufinale Lige prvaka.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!