NaslovnicaVijestiBeckham, Rooney i Ronaldo poslali poruke podrške Fergusonu: Brz oporavak šefe!

Beckham, Rooney i Ronaldo poslali poruke podrške Fergusonu: Brz oporavak šefe!

Legendarni bivši trener Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson prebačen je u bolnicu i bori se za život nakon ozbiljnih zdravstvenih problema, objavili su svi svjetski mediji. Nije dugo trebalo vremena da Sir Alex Ferguson, jedan od najvećih trenera svih vremena dobije poruke podrške, uglavnom od svojih bivših igrača, ali i od čitavog sportskog svijeta.

Trenerska ikona hitno je prebačena u bolnicu zbog moždanog krvarenja, te se bori za život, prenijeli su britanski mediji. Škotski stručnjak podvrgnut je hitnoj hirurškoj intervenciji zbog izliva krvi u mozak, nakon što je prebačen u Salford Royal bolnicu ovog jutra, i to uz policijsku pratnju.

[su_premierleague]

Glasnogovornik Manchester Uniteda je rekao: “Sir Alex Ferguson je imao hitnu hiruršku intervenciju danas, uslijed moždanog krvarenja”.

“Procedura je protekla u redu, ali će morati da provede određeni period na intenzivnoj njezi, kako bi se uspješno oporavio. Njegova porodica zahtijeva privatnost po ovom pitanju.”

Ferguson je menadžer sa najdužim stažom u Manchester Unitedu, pretekavši rekord Sir Matta Busbyja 19. prosinca 2010. godine, na kraju završavajući karijeru sa više od 26 i po godina kao menadžer kluba. Sir Alex Ferguson ‘stvorio’ je mnogo velikih igrača u Manchester Unitedu, neki od njih i danas igraju na vrhunskom nivou. Jedan od najboljih nogometaša svijeta, Cristiano Ronaldo i sam je rekao da ga je Ferguson naučio najviše stvari u nogometu. Glavna zvijezda Real Madrida, Cristiano Ronaldo poslao je poruke podrške svom bivšem šefu.

“Moje misli i molitve su uz tebe, moj dragi prijatelju. Budi jak, šefe!”, napisao je Cristiano Ronaldo na društvenim mrežama.

David Beckham koji je napustio Manchester Untied 2003. godine i otišao u Real Madrid nakon sjajne saradnje sa Fergusonom, koji ga je doslovno proslavio u Unitedu, poslao je također poruke podrške.

“Nastavi se boriti šefe! Šaljem molitve sa ljubavlju za Cathy (Fergusonova supruga) i ostatku porodice.”, napisao je Beckham.

Wayne Rooney koji je napustio United 2013. godine i trenutno je vodeći na listi strijelaca u povijesti Manchester United, također se pridružio. Na svom Twitteru napisao je:

“Brzo ozdravi šefe. Moji misli su sa čitavom porodicom u ovo tužno vrijeme.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!