NaslovnicaVijestiBeckham u Ameriku odvlači tri zvijezde europskog nogometa!

Beckham u Ameriku odvlači tri zvijezde europskog nogometa!

Nakon što je Zlatan Ibrahimović ovih dana potpisao za LA Galaxy, aktualizirala se i priča Davida Beckhama koji je konačno, nakon 5 godina, dobio zeleno svijetlo da njegov Miami zaigra u MLS-u. Iza njega stoje bogati sponzori i interes grada Miamija da se tamo zaigra vrhunski nogomet, a Beckham će im to i dovesti.

U Sjedinjene Američke Države uglavnom idu igrači nakon 33. godine života, kada je karijera već blizu kraja pa više ne mogu igrati na najvišljem nivou u Europi, ali u Americi su oni i dalje top kvaliteta, a i Amerikanci će to dobro platiti. Neki od takvih primjera su ponajbolji igrači svijeta poput Pirla, Schweinsteigera, Kake, Lamparda, Davida Ville, Gerrarda, Drogbe. Godinama prije njih to je napravio i David Beckham koji je i dalje uključen u projekt razvoja američkog nogometa.

Amerika među superzvijezdama ima znatno bolji imidž nego li Kina iako Kina bolje plaća. Kineska kultura i način života nisu za svakoga, to je jedan skroz drugačiji svijet od Europe. Zbog novca se igrači moraju odreći mnogih drugih blagodati, dok je Amerika s druge strane puno bolja za život. Sličnija je Europi, a blagodati života u SAD-u su mnogobrojne.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Vjerojatno je to razlog zašto velike zvijezde biraju Miami, Los Angeles, New York, a oni manje uspješni, ali dobri igrači željni novca biraju Kinu. To su primjerice Yannick Carrasco, Oscar, Hulk, Lavezzi, Graziano Pelle, Ramires, Bakambu, Witsel, Gervinho, Pato, Gaitan i mnogi drugi tog ranga.

Bekcham u Miami želi dovesti tri superstara

David Beckham u Miami želi dovesti tri superstara europskog nogometa. Prvi od njih je trenerski superstar, trener koji je tri puta osvojio Ligu prvaka, a trenirao najpopularnije klubove poput Real Madrida, Bayern Munchena, AC Milana, PSG-a i Chelseaja. Shvatili ste – riječ je o Carlu Ancelottiju.

Druga na listi je bivša zvijezda i ikona Manchester Uniteda, jednog od najpopularnijih klubova svijeta. Riječ je o igraču koji je godinama bio najveće ime Uniteda i o igraču koji je u dresu ‘crvenih vragova’ zabio 183 gola, a danas ima 32 godine i pred njim je još nekoliko godina kvalitetnog nogometa – riječ je o Wayneu Rooneyu.

[su_bonus]

Treća želja Beckhama je igrač koji je najpopularniji sportaš svijeta, igrač koji je baš kao i on igrao za United i za Real Madrid, igrač koji je najbolji aktivni strijelac u nogometu, vodeći strijelac gotovo svih natjecanja i svojevrsna ikona nogometa, u Americi je on popularniji od mnogih klubova – a riječ je o Cristianu Ronaldu.

Becks želi da se oni pridruže 2020. godine. Što djeluje dosta realno – Ronaldo će tada imati već 35 godina, a možemo ga zamisliti kako u zadnjim godinama karijere gušta na Miami Beachu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!