NaslovnicaVijestibeIN Sport: Wenger preuzima ovu reprezentaciju!

beIN Sport: Wenger preuzima ovu reprezentaciju!

wenger katar

Katarska sportska televizijska kuća ‘beIN Sport’ objavila je ekskluzivnu vijest – Arsene Wenger 2022. godine vodit će reprezentaciju Katra na Svjetskom prvenstvu gdje je Katar domaćin.” Ista stvar pisala se već i za Pepa Guardiolu. Guardiola je pri preuzimanju klupe Bayerna već planirao svoju budućnost ili su mediji samo pogodili jer već tada se pisalo da će on nakon Bayerna preuzeti klupu Manchester Cityja, a nakon toga i vodit reprezentaciju Katara.

Ono po čemu se ova vijest razlikuje od bilo koje druge vijesti vezane za špekulacije o transferima je ta da je upravo ‘beIN Sport’ to objavio. Ova sportska TV kuća sestrinska je firma televizijske kuće Al Jazeera koja dolazi baš iz Katara. Dakle, svjetski televizijski brend baš iz Katara objavljuje veliku vijest vezanu za njihovu reprezentaciju u budućnosti. Zvuče donekle realno.

[su_oglas]

Poveznica Wengera i Katara

psg katar

No, ako vam kažemo da je glavna poveznica predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi koji već godinama vrbuje Wengera da se pridruži njegovom projektu u Parizu tada ta priča postaje još logičnija. Zanimljivo, Nasser Al-Khelaifi je CEO BeIN Media Grupe, predsjednik uprave Qatar Sports Investment-a, tvrtke koja je vlasnik PSG-a, a osim toga vrlo je aktivan i u tenisu gdje je predsjednik Katarske teniske federacije (QTF) te Azijske teniske federacije (ATF).

I to nije sve. Njegov glavni posao je biti izvršni direktor u Paris Saint-Germainu, ali osim toga je član organizacijskog odbora za Svjetsko prvenstvo 2022. koje će odigrati upravo u Kataru. Ukratko, Nasser Al-Khelaifi nije multimilijarder koji je kupio i napravio sportske TV kuće, kupovao klubove te dovukao sebi Svjetsko prvenstvo u Katar. On je samo školovani bivši sportaš blizak prvom čovjeku Katara koji preko njega ulaže ‘naftaški’ novac u mnogobrojna poslovanja, a Al-Khelaifi je zadužen upravo za sport i uspješan je u tome. Stvorio je jedan od najjačih nogometnih klubova u Europi, stvorio je jednu od najjačih sportskih TV kuća u svijetu, doveo je jak teniski turnir u Dohu i doveo je glavni sportski događaj svijeta u Katar – Svjetsko prvenstvo!

Sve je izglednije kako će Katar naći načn da napravi jaku i respektabilnu momčad za nadolazeće Svjetsko prvenstvo, a ne bi čudilo da to bude nešto mimo zakona – primjerice da igrači nakon samo par mjeseci života tamo dobiju državljanstvo. Domaćinstvo tog Svjetskog prvenstva prate mnogobrojne afere podmićivanja FIFA-inih dužnosnika, a ovo ljeto imali smo prilike vidjeti i kako je PSG zeznuo UEFA-in financijski fair play program kada je samo dva igrača platio 400 milijuna eura.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!