NaslovnicaVijestiBELGIJANAC KONAČNO NAPUŠTA OLD TRAFFORD: Fellainijev agent održao pregovore sa novim klubom

BELGIJANAC KONAČNO NAPUŠTA OLD TRAFFORD: Fellainijev agent održao pregovore sa novim klubom

U Engleskoj je skoro 10 godina obavljao svoj posao, ali sljedeća destinacija Marouane Fellainija bi ga potencijalno mogla odvesti u inozemstvo.

BELGIJANAC KONAČNO NAPUŠTA

Belgijski veznjak je potpisao za Everton u rujnu 2008. godine iz Standard Liegea za 15 milijuna funti, te je impresionirao navijače i neutralce sa svojim borbenim nastupima u veznom redu, a na kraju se eventualno kretao u ulozi broja 10, koja je donijela više golova u njegovu igru.

U 2013. godini je zaradio veliki transfer u Manchester United, gdje je slijedio svog menadžera iz Evertona Davida Moyesa na Old Trafforda za 27.5 milijuna funti, a nakon teške prve sezone, na kraju 2014/15 je počeo da se budi, postižući šest golova u Premier ligi.

Unatoč tome što je Jose Mourinho hvalio Fellainija ranije ove sezone, zbog svog jakog karaktera, nikada nije bio redovit starter u ligi pod vodstvom portugalca i nije iznenađenje vidjeti da Belgijanac traži minutažu u drugim klubovima, prije nego što nejgov ugovor službeno istekne na Old Traffordu.

[su_champions_league]

U klubu mu je ponuđen novi ugovor, ali nedostatak minutaže je ono što ga koči da ga potpiše. Trebali biste pretpostaviti da će United očekivati da mu da smanjenje plaće, a možda mu neće ni ponuditi duži ugovor od onoga što mu to nude drugi klubovi.

Fellaini bi mogao biti ključni igrač za većinu klubova izvan prvih šest u Premier ligi, ali sve se svodi na njegovu zahtjevnu plaću. On navodno zarađuje 80.000 funti tjedno u Unitedu i možda će morati da uzme smanjenje plaće u bilo kojem drugom klubu, jer mu neće biti u stanju ponuditi toliki novac.

Jedan europski klub je, međutim, mnogo više zainteresiran od većine i pokušat će dovesti 30-godišnjaka.

[su_champions_league_final]

Prema francuskom L’Equipeu, Marseille, koji se borio u finalu Europske lige sa Atletico Madridom, iznimno je zainteresiran za Fellainija i žele mu pružiti bijeg sa Old Trafforda. Objavljeno je da je sportski direktor Andoni Zubizarreta u kontaktu sa Fellainijevim agentom.

Isto izvješće navodi da postoji velika zabrinutost, jer se sve svodi na zahtjeve o plaći.

AC Milan je izgledao kao klub koji će ponuditi Fellainiju taj novac, koji on i njegovi predstavnici žele, ali sa vijestima da su ovog tjedna Rossoneri prekršili Finansijski fer plej, oni neće biti u stanju da se natječu za belgijanca.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!