NaslovnicaVijestiBELGIJANAC USREĆIO SVE NAVIJAČE CHELSEAJA: Eden Hazard dokazao da još uvijek voli...

BELGIJANAC USREĆIO SVE NAVIJAČE CHELSEAJA: Eden Hazard dokazao da još uvijek voli svoj bivši klub!

Navijači Chelseaja će možda čeznuti za Eden Hazardom nakon preseljenja u Real Madrid, ali izgleda da Belgijanac još uvijek ima posebno mjesto u svom srcu za Plavce.

BELGIJANAC USREĆIO SVE

28-godišnjak je ostvario svoj san i preselio se na Bernabeu ranije ovog ljeta, nakon što je proveo sedam godina na Stamford Bridgeu.

Hazard nije krio svoju želju da se preseli u Madrid tijekom svog boravka u zapadnom Londonu, ali je ostao vjeran klubu i osvojio je šest velikih nagrada u klubu.

Povratak Zinedine Zidanea na Bernabeu je bio prekretnica u procesu donošenja odluka u Hazardu, a Belgijanac je sada nova zvijezda u Madridskoj turneji po Sjevernoj Americi ovog ljeta.

Divovi La Lige su ovog tjedna sletjeli u Kanadu, ali navijači Chelseaja su primijetili ‘dokaz’ da Hazard još uvijek voli tim iz plavog dijela Londona.

Krilni igrač je uočen sa mobitelom koji je imao okvir na kojem su bila njegova djeca koja nose Chelseajeve dresove i Plavci sada definitivno uzimaju ovo kao znak njegove trajne ljubavi za klub.

Nakon njegovog odlaska sve se promijenilo u Chelseaju, sa Frank Lampardom koji je preuzeo kormilo od Maurizija Sarrija, koji se pridružio Juventusu.

Lampard ne može napraviti nikakva pojačanja još uvijek, s obzirom na zabranu transfera Chelseaja na dva prijelazna roka, ali klub je iskoristio rupu u zakonu i zadržao je Matea Kovačića za naknadu od 40 milijuna funti.

Plavci će započeti svoju sezonu Premier lige na Old Traffordu protiv Manchester Uniteda 11. kolovoza.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!