NaslovnicaVijestiBellingham i Zidane preporučili istog igrača Real Madridu

Bellingham i Zidane preporučili istog igrača Real Madridu

Uoči ljetnog prijelaznog roka, Jude Bellingham i Zinedine Zidane navodno su preporučili istog igrača Real Madridu. Prošlog ljeta, Bellingham je odbio ponude Liverpoola, Manchester Cityja i Chelseaja kako bi se pridružio Madridu iz Borussije Dortmund.

Otkako je stigao u Španjolsku, ovaj 20-godišnjak je izrastao u jednog od najboljih igrača svjetskog nogometa, igrajući ključnu ulogu u osvajanju La Lige i putovanju u Ligi prvaka.

Gledajući prema ljetnom prijelaznom roku, tvrdi se da su kako Bellingham, tako i legendarni Zidane, rekli predsjedniku kluba Florentinu Perezu da dovedu Jadona Sancha iz Manchester Uniteda.

Prema španjolskom Defensa Centralu, Bellingham i Zidane preporučili su Sancha Los Blancosima. Međutim, vjeruje se da Perez nije previše zainteresiran za dovođenje Sancha u Madrid.

24-godišnjak je pristojno igrao od povratka u Dortmund na posudbi u siječnju. Prošlog mjeseca, nakon što je postigao gol protiv RB Leipziga, postao je rekordni engleski strijelac u Bundesligi.

Kada su ga prošlog tjedna pitali o Sanchovoj budućnosti, menadžer Uniteda Erik ten Hag rekao je: “Blizu smo tog procesa. Posjećujemo utakmice na kojima Jadon nastupa. Posjetili smo ga, razgovaramo s njim i nastavit ćemo s ovim procesom.

U međuvremenu, menadžer Dortmunda Edin Terzić rekao je: “Razgovarali smo o kratkoročnoj budućnosti. S vrlo važnom utakmicom, možda i najvećom utakmicom u njegovoj karijeri do sada.

“Stvarno smo sretni s njim. Svi smo sretni što ga imamo u našem timu. Mislim da možete osjetiti da je sretan što je s nama.

“Ne znamo kako će priča nastaviti. To je dio dogovora, da on nije naš igrač od 1. srpnja, ali do tada ćemo iskoristiti ovaj period što je bolje moguće.

“Stvarno osjećamo da je na dobrom putu. Mislim da velike utakmice odlučuju veliki igrači i sutra će imati priliku to vidjeti.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!