NaslovnicaVijestiBenitez bi mogao napraviti šokantni povratak u Premiership

Benitez bi mogao napraviti šokantni povratak u Premiership

Benitez bi mogao napraviti šokantni povratak u Premiership. Premier ligaški klub je spreman da otpusti Steve McClarena i bivši menadžer Real Madrida vide kao idealnu zamjenu, sa David Moyesom kao potencijalnom alternativom, ukoliko ne uspije dogovor sa Benitezom.

Benitez bi mogao napraviti šokantni povratak u Premiership

Newcastle United je napravio prvi korak ka dovođenju Rafael Beniteza na menadžersku klupu St. James Parka, kako bi zamijenio Steve McClarena, navode izvještaji iz Daily Maila.

Premier ligaški klub, koji se sprema da smijeni McClarena sa klupe Svraka, trenutno se bori u zoni ispadanja u Engleskoj, sada će pokušati dovesti bivšeg menadžera Real Madrida da preuzme Newcastle i spasi ih od ispadanja.

Benitezu bi čak mogao biti ponuđen posao na privremenoj osnovi do kraja sezone, uz Newcastle kojima izgledi u Premier ligi opadaju sve više i više.

Bivši menadžeri Manchester Uniteda i Liverpoola, David Moyes i Brendan Rodgers su navodno smatrani kao glavni kandidati za posao na St. James Parku.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Donosimo vam dobitne listiće naših vjernih čitatelja i naravno način na koji smo zaradili 10.000 €. Na našem forumu možete pratiti tipove koje predlažemo na dnevnoj bazi, registrirajte se i kladite se sa nama. Također ćemo vam dati priliku da pokupite bonus od 200€ ukoliko ste novi igrač. Sve što trebate uraditi jeste da se registrujete. Ispod imate sve linkove koji će vam pomoći da postanete profesionalni kladioničar.

Ispod možete pogledati kako smo dobili 1.550 

Y7SRpgl

DOBITNI LISTIĆI

EVO KAKO SMO ZARADILI NA KLADIONICI 10.000€

REGISTRIRAJ SE NA SVIJETKLADJENJA FORUM

[su_bet365_200_bonus_mali]
[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!