NaslovnicaVijestiBenitez napokon progovorio o svađi između Bale-a i Ronalda

Benitez napokon progovorio o svađi između Bale-a i Ronalda

Benitez napokon progovorio o svađi između Bale-a i Ronalda. Posljednjih dana i nedjelja, evropski mediji uporno forsiraju priču u vezi sa navodnim lošim odnosom između Cristiana Ronalda i Rafe Beniteza.

Benitez napokon progovorio o svađi

Razlog koji navode jeste to što trener Real Madrida u jednom trenutku nije želio da kaže da je Ronaldo najbolji na svijetu, a sam Rafa Benitez takve navode o svađi opisuje kao laži.

“Postoje dobri novinari, a postoje i oni čiji su interesi protiv Real Madrida. Svi griješimo, ali mediji imaju plan kojim rade protiv ovog kluba. Pričaju da imam problema sa Ronaldom i da ne razgovaramo. To su laži. Razgovaramo svaki dan”, rekao je on.

Kada je u pitanju odnos Portugalca i Velšanina kao dvije najveće zvijezde ekipe, Benitez je jasan.

“Njih dvojica se slažu sasvim dobro. Najbitnije je da imaju zajednički cilj, a to je da pomognu Real Madridu”, istakao je trener Real Madridai nastavio:

“Sve to što mediji pišu i sugeriraju da su oni u svađi, to su laži. Novinari će napisati bilo što samo da budu što čitaniji. Mogu samo da vam kažem da su sva ta nagađanja lažna i stavimo tačku na to.”

“Navjeća prednost imati igrača kao što je Ronaldo je to što vam on daje 50 golova po sezoni, a to je po meni velika prednost za nas. Dok golovi dolaze ja sam potpuno smiren”, rekao je Rafa Benitez.
[touchcarousel id=’1′]
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!