NaslovnicaVijestiBenjamin Mendy: On je najveći razlog zbog kojeg sam stigao u Manchester...

Benjamin Mendy: On je najveći razlog zbog kojeg sam stigao u Manchester City

Novo pojačanje Manchester Cityja Benjamin Mendy otkrio je kako je Pep Guardiola odigrao ključnu ulogu u njegovom dolasku u klub.

Mendy otkrio zašto se pridružio Manchester Cityju

Mendy je bio na radaru mnogih europskih velikana nakon sjajne prošle sezone u Monacu, u kojoj je pomogao timu iz Kneževine da osvoji francusko prvenstvo, te stigne do polufinala Lige prvaka.

Ipak, ovog ljeta su ga doveli ‘građani’ za cifru od nevjerovatnih 58 miliona eura.

U izjavi za Goal, on je rekao: “Želio sam isprobati nogomet u inozemstvu i nastaviti igrati sa uzdignutom glavom. Guardiola je odigrao veliku ulogu u mojoj odluci da se pridružim Manchester Cityju.”

Saznajte bitne informacije prvi!

“Iskreno smo razgovarali o nogometu i filozofiji koju preferira i on je još jedan u nizu izvrsnih trenera koje sam imao. Ponosan sam na početak koji sam imao u karijeri.”

23-godišnjak ne krije da mu je cilj jednog dana postati najbolji na svojoj poziciji.

“Mogu li postati najbolji lijevi bek na svijetu? Zašto da ne? Pred tim je dug put, ali sa napornim radom sve je moguće.”

“Ove sezone je cilj osvojiti dvije ili tri titule sa Manchester Cityjem. Imamo jedan od najboljih projekata u Europi i želimo nastaviti pisati povijest ovog kluba.”

“Također, Francuska će se kvalificirati za Svjetsko prvenstvo koje možemo osvojiti, uvjeren sam u to. Imamo spoj dobrih mladih i iskusnih igrača.”

[su_cashout]

[su_premierleague]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!