NaslovnicaVijestiBenjamin Mendy pušten iz zatvora uz jamčevinu. Oduzet mu pasoš i ne...

Benjamin Mendy pušten iz zatvora uz jamčevinu. Oduzet mu pasoš i ne smije napuštati zemlju.

Igrač Manchester Cityja Benjamin Mendy je u petak pušten iz zatvora uz jamčevinu nakon što je na sudu optužen za silovanje.

27-godišnji branič, kojeg City trenutačno suspendira u čekanju optužnice protiv njega, optužen je za sedam točaka silovanja i jednu za seksualni napad.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Navodne optužbe podignute protiv Mendyja odnose se na pet žena, a branič Cityja je u pritvoru od prošlog kolovoza.

Mendy je sada pušten uz jamčevinu prije suđenja, za koje se vjeruje da će se održati 27. lipnja ili 1. kolovoza.

Najavljeno je da francuski reprezentativac ima “stroge” uvjete jamčevine dok čeka na suđenje u vezi s optužbama za silovanje i seksualno zlostavljanje.

Mendy je obaviješten da mora predati svoju putovnicu i živjeti na svojoj kućnoj adresi, kao i da ne smije stupati u kontakt sa tužiteljima koji su uključeni u suđenje.

Mendy je bio najskuplji branič na svijetu u srpnju 2017. nakon što je City platio pozamašnu cijenu transfera od 52 milijuna funti kako bi ga osigurao iz Monaca.

Lijevi bek Cityja upisao je 75 nastupa u pet sezona u klubu i osvojio tri naslova u Premier ligi i dva Liga kupa.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!