NaslovnicaVijestiBenzema doživljava teške trenutke u Saudijskoj Arabiji, deaktivirao svoj Instagram profil sa...

Benzema doživljava teške trenutke u Saudijskoj Arabiji, deaktivirao svoj Instagram profil sa 76 milijuna pratitelja

Oštri komentari na društvenim mrežama prisilili su nekada najboljeg nogometaša svijeta Karima Benzemu da deaktivira svoj Instagram profil. Okidač za tu odluku bio je težak poraz Al Ittihada od Ronaldovog Al Nassra rezultatom 5:2. Nakon tog poraza, Benzema je postao predmet žestokih kritika nezadovoljnih navijača.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


To je bio prvi put u posljednjih pet godina da je Al Ittihad doživio poraz od Al Nassra, a Benzemi se pripisuje glavna odgovornost za loše rezultate momčadi u ovoj sezoni. Konkretno, kritizira se da je “neprimjetan” u ključnim utakmicama, a Benzema je pretrpio toliko negativnih komentara da je na kraju donio odluku o deaktivaciji svog Instagram profila koji je imao preko 76 milijuna pratitelja.

Na taj način Francuz je odgovorio na mnoge kritike koje su mu stizale posljednjih sati zbog susreta protiv Al Nassra, a saudijski mediji već izvještavaju o rastućim tenzijama između navijača Al Ittihada i Benzeme.

Benzemine statistike su zapravo prilično dobre – postigao je 12 golova u 20 utakmica s Al Ittihadom, uz pet asistencija, no ipak je platio cijenu loših rezultata svoje momčadi. Al Ittihad je na šestom mjestu, 22 boda iza vodećeg Al Hilala. Unatoč promjeni trenera Nuna Espirita Santosa i dolaska hvaljenog Marcela Gallarda, momčad bilježi tri uzastopna poraza bez naznaka značajnije reakcije.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!