NaslovnicaVijestiBenzema: Ronaldov odlazak iz Real Madrida mi je puno pomogao

Benzema: Ronaldov odlazak iz Real Madrida mi je puno pomogao

Karim Benzema priznao je da mu je odlazak Cristiana Ronalda iz Real Madrida pomogao da ‘promijeni igru’ i postane jedan od najboljih napadača svjetskog nogometa.

Benzema je prošle sezone uživao u najboljoj kampanji svoje karijere jer je zabio nevjerojatna 44 gola u svim natjecanjima. Odigrao je ključnu ulogu u uspjehu Realove La Lige i Lige prvaka.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ovaj 34-godišnjak ispunio je prazninu koju je ostavio Ronaldo, ali kaže da mnogo duguje igraču Manchester Uniteda koji mu je pomogao na terenu i izvan njega.

“Za mene je sve drugačije otkad je Cristiano Ronaldo napustio Real Madrid. Istina je da sam zabio mnogo više golova, ali kad je Cristiano bio ovdje, imali smo drugačiji stil igre, pružao sam više asistencija. Stvarno mi je pomogao na terenu i izvan njega.

Ali tada sam znao da mogu učiniti više i kada je otišao, došlo je vrijeme da promijenim igru, promijenim ambicije i trenutno mi to dobro ide.”

Real Madrid će večeras imati priliku osvojiti prvi trofej u novoj sezoni. Od 21 sat Kraljevi u Helsinkiju igraju protiv Eintrachta u sklopu europskog Superkupa.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!