NaslovnicaVijestiBenzema se vratio na Instagram nakon dva mjeseca. Radikalnim potezom iznenadio mnoge!

Benzema se vratio na Instagram nakon dva mjeseca. Radikalnim potezom iznenadio mnoge!

Francuski nogometaš Karim Benzema ponovno je aktivirao svoj Instagram račun koji je izbrisao krajem prošle godine, ali je prethodno odlučio ukloniti gotovo sve prethodne objave. Razlog tome su oštre kritike na društvenim mrežama koje su mu bile upućene, s obzirom da je optužen kao glavni krivac za slabe rezultate njegove momčadi ove sezone, posebno kritiziran zbog svoje “neprimjetnosti” na važnim utakmicama.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Njegove loše igre u dresu Al-Ittihada rezultirale su ismijavanjem od strane navijača koji su mu dodijelili nadimak “Ben Hazima”, što na arapskom jeziku znači “sin poraza”.

Prije vraćanja računa, Benzema je imao više od 76 milijuna pratitelja, objavio je 2.000 postova (koji su obuhvaćali razdoblje iz Real Madrida, nastupe za francusku reprezentaciju, u svom novom klubu te nekoliko sponzorskih objava) i pratio je 137 profila, među kojima su bili svi njegovi bivši suigrači iz Real Madrida.

Međutim, nakon ponovnog aktiviranja računa, Benzema je izbrisao sve nogometno povezane fotografije, zadržavajući samo onu s osvojenom Zlatnom loptom. Osim toga, zadržao je samo sedam objava i prestao pratiti većinu profila, zadržavajući samo sedam: GQ Middle East, Adidas, Bugatti, Al-Ittihad, Donatella Versace, Jean Paul Gaultier i Real Madrid.

Benzema se nije pojavio na početku priprema Al-Ittihada za nastavak sezone u Saudijskoj Arabiji, a trener Marcelo Gallardo ga je isključio s mini-turnira u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, ne dopuštajući mu prisustvo treninzima. Unatoč povratku na treniranje, Gallardo je zatražio da Benzema trenira samostalno, ali je on to odbio. Ljutito je napustio trening, a njegov status i dalje je neizvjestan.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!