NaslovnicaVijestiBerbatov: S njim na treningu je bila prava noćna mora, kao rat!

Berbatov: S njim na treningu je bila prava noćna mora, kao rat!

Dimitar Berbatov, nekadašnji bugarski nogometaš, otkrio je sa kojim suigračem na treningu je bila prava noćna mora, te kako ga nikako nije volio vidjeti na protivničkoj strani.

Nije bilo lako Dimitru Berbatovu kada je nosio dres Totenhema i vojevao bitke sa Nemanjom Vidićem, stubom odbrane Manchester Uniteda, ali ništa lakše mu nije bilo ni kada su postali suigrači.

Nekadašnji bugarski nogometaš je u razgovoru za stranicu Manchester Unijteda otkrio koliko je čvrst i borben bio Vidić, bez obzira da li se radilo o treningu ili utakmici.

[su_premierleague]

“Trenirati sa njim svakog dana nije bilo teško… to je bila noćna mora! Kao što znate, postoje timovi i igrači koje biste najradije zaobišli. Pogledate protivnički sastav i pomislite “O, ne danas, nisam raspoložen za ovo”. Vidić je bio jedan od takvih igrača” istakao je Berbatov.

Bugarin je pomislio da će sve biti bolje kad je stigao na Old Trafford, ali…

“Dok sam igrao za Tottenham, dueli sa njim su bili pakleni. Onda smo se suočavali na treninzima i to je bilo kao rat. Nije bilo važno sa kim je u duelu – Ronaldo, Rooney, ja, svi smo dobijali batine. Osjećao sam olakšanje samo na utakmicama, jer smo tada bili na istoj strani. Krvario je, imao čvoruge, sve za tim. Postavljao je glavu tamo gde mnogi ne bi nogu – završio je Berbatov.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!