NaslovnicaVijestiBernardo Silva nazvao svog psa po suigraču iz Manchester Cityja!

Bernardo Silva nazvao svog psa po suigraču iz Manchester Cityja!

Manchester Cityjev medijski tim je objavio iskreni razgovor sa svojim portugalskim veznjakom, no zvijezda šoua je nedvojbeno njegov pas, koji je urnebesno nazvan ‘John’ po suigraču Johnu Stonesu.

Bernardo Silva nazvao

Rekao je: “Stvarno sam htio imati psa, a on je dobio ime po mom prijatelju, Johnu Stonesu, jer smo jako bliski i uvijek sam mu govorio da bih ga jednog dana, da imam psa, nazvao ‘John’ ‘.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“To je zapravo sjajno ime. Volimo ga i Ines [Silvina djevojka] se slaže s njim. Mislim da mu pristaje; on je prekrasan i vrlo je inteligentan.”

Silva i Ines su snimljeni kako se šeću ulicama Manchestera, a 27-godišnjak daje fascinantan uvid u život u klubu.

Govori o nizu tema, uključujući svoj odnos sa sunarodnjakom Joaom Cancelom, te kako uvijek skuha kavu za sebe i Riyada Mahreza sat vremena prije svake utakmice.

Silva je uživao u još jednoj dobroj sezoni za City, nakon što je postigao sedam golova i upisao dvije asistencije u 20 nastupa za klub u svim natjecanjima.

Od dolaska u klub iz Monaca u srpnju 2017. osvojio je tri naslova Premier lige, četiri Liga kupa, jedan FA kup i dva Community Shielda.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!