NaslovnicaVijesti"Bestseller u najavi": Izlazi autobiografija Wesley Sneijdera u kojoj detaljno opisuje lumpovanja...

“Bestseller u najavi”: Izlazi autobiografija Wesley Sneijdera u kojoj detaljno opisuje lumpovanja u Madridu

Bivši nizozemski nogometaš Wesley Sneijder uskoro će objaviti autobiografiju koja sadrži sve karakteristike ‘bestselera’. Sneijder je svoj stil života opisao kao ‘ život rock zvijezde’ za vrijeme provedeno u Madridu.

Sneijder

Još prije nego se prašina oko autobiografije kapetana Juventusa Giorgija Chiellinija smiri, na police stiže novo obavezno štivo iz svijeta nogometa. Knjigu potpisuje poznati Nizozemac Wesley Sneijder, koji je, za razliku od uzornog Chiellinija, živio vrlo razoran život, koji je i sam usporedio sa životom rock zvijezde.

O divljim zabavama Sneijdera moglo se puno čuti i čitati, no sada je sve otkrio i sam nogometaš, koji je priznao da mu je alkohol postao ozbiljan problem kada je iz Ajaxa prešao u Real Madrid.

“Bio sam mlad i uživao sam u uspjehu i pažnji. Nisam uzimao drogu daleko od toga, ali bilo je puno alkohola i rock’n’rolla. Navikao sam se, ali bio sam jedna od Realovih zvijezda… Vi ste igrač Real Madrida, svugdje vas poštuju. Svi ispadi se odmah opraštaju zbog vašeg statusa i popularnosti. Potrošio sam hiljade eura, plaćao runde za cijeli bar”, napisao je Sneijder u svojoj knjizi, koja će danas biti službeno predstavljena.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!