NaslovnicaVijestiBetfair sponzor Barcelone!

Betfair sponzor Barcelone!

Jedna od vodećih online kladionica potpisala je ugovor u sponzortvu sa katalonskim divom. Betfair je novi sponzor Barcelone, te će postati jedan od globalnih partnera ovog sjajnog nogometnog kluba i to za period od naredne tri godine. Ovom suradnjom još jednom se potvrđuje rast brenda Betfair koji je u konzorciju Paddy Power Betfair

Betfair sponzor Barcelona
Betfair sponzor Barcelona

Dogovor Betfaira i Barcelone stupa na snagu 1. srpnja i nastavlja se sve do kraja sezone 2018/19. U ovoj suradnji Betfair dobiva pravo na korištenje niza slika, oglašavanje na LED ekranima na stadionu, pristup igrača za kampanju, reklamne kampanje i dr. Govoreći o novoj suradnji Paul Gambrill, generalni direktor Betfaira je napomenuo: “Oduševljeni smo što smo potpisali dugoročan partnerski odnos s FC Barcelona. Barcelona je dugi niz godina konkurentski na najvišoj razini i pomoći će nam u postizanju naše ambicije o rastu Betfair branda na međunarodnoj razini, te je dodao:
“Mi se jako veselimo suradnji s klubom koji ima nevjerojatne fanove diljem svijeta, što nudi jedinstvenu promociju, sadržaj i iskustvo.”


Barcelonin potpredsjednik marketinga i komunikacija, Manel Arroyo, izjavio je kako je klub bio oduševljen potpisom dugoročnog sporazuma, te kako se nada da će članovi i svi ljubitelji nogometa uživati u ovom novom globalnom partnerstvu, kao i posebnim promocijama i jedinstvenim sportskim iskustvima.”

Ovom suradnjom Betfair je još jednom pokazao kako neprestano raste, te kako spada među vodeće svjetske online kladionice.

OTVORI RAČUN

Kladjenje forum
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Španjolska La Liga se od iduće godine igra u SAD-u

0
Predsjednik La Lige Španjolske, Javier Tebas, dao je nekoliko zanimljivih izjava u intervjuu za Expansion. Posebno je privukao pažnju javnosti kada je otvoreno priznao...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!