NaslovnicaVijestiBeusan o situaciji kod Perišićevog gola: Ne pitajte me ništa!

Beusan o situaciji kod Perišićevog gola: Ne pitajte me ništa!

HRVATSKA JE U FINALU SVJETSKOG PRVENSTVA! Sve ostalo je manje bitno i ne može pokvariti veliko slavlje, no ipak, sigurno će biti govora o situaciji kod Perišićevog gola.

Izabranici Zlatka Dalića još jednom na Svjetskom prvenstvu u Rusiji su pokazali da posjeduju kvalitetu, da ostaju mirni i kada gube i sasvim zasluženo će igrati najvažniju utakmicu u nogometnom svijetu.

Engleska je razočarala u polufinalu. Kao da je rani pogodak Trippiera uljuljkao izabranike Garetha Southgatea, koji su po svaku cijenu pokušali dasačuvaju minimalnu prednost, što se ispostavilo kao pogrešna taktika.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Trippier je doveo Engleze u vođstvo golom iz fantastično izvedenog slobodnog udarca već u petoj minuti, a Ivan Perišić donio je izjednačenje Hrvatskoj u 68. minutu. Ipak, mnogi će reći da je u toj situaciji sudac Cuneyt Cakir trebao dosuditi indirekt zbog opasne igre hrvatskog krilnog igrača.

Bilo je prilika pred oba gola da se utakmica završi u 90 minuta, nešto konkretniji su bili hrvatski igrači, ali su još jednom, treći put uzastopno na prvenstvu, morali igrati produžetke.

Hrvatski heroj ovog puta bio je Mario Mandžukić, koji je u 109. minuti savladao odličnog Jordana Pickforda i donio veliko slavlje svojim suigračima i cijeloj Hrvatskoj.

Hrvatska će u nedjelju igrati protiv Francuske, u velikom finalu, dok će Engleska boriti protiv Belgije za treće mjesto na svijetu.

[su_bet365_wimbledon]

Naravno, prvo pitanje za Matea Beusana bilo je ono o spornoj situaciji kod Perišićevog gola, a ‘Oko sokolovo’ HRT-a je rekao:

“Nemojte me ništa pitati!” kazao je Mateo Beusan u HRT-ovoj emisiji Zabivaka, pa nastavio:

“Visoko podignuta noga, da je bila neka druga utakmica, a ne polufinale Svjetskog prvenstva, bio bi indirekt.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!