NaslovnicaVijestiBez razmišljanja i zdravog razuma: Pogledajte start za koji nema dovoljno stroge...

Bez razmišljanja i zdravog razuma: Pogledajte start za koji nema dovoljno stroge kazne

Na nogometnoj utakmici u Hondurasu vidjeli smo jedan od najokrutnijih startova koji su se dogodili na zelenim travnjacima posljednjih godina, a za njega je odgovoran obrambeni igrač Andre Orellana, koji je zasluženo dobio crveni karton.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Događaj se odvio u 90. minuti utakmice između lokalnih klubova Marathona i Olimpije. U tom trenutku je Orellana, očito svjestan što će učiniti, doslovce letio u smjeru dvojice protivničkih igrača, a zatim obojicu pokosio, uzrokujući im sigurne ozljede i zasluženo je dobio crveni karton.

Sve se dogodilo na samom kraju utakmice kada je gostujuća Olimpija vodila 1:0. Jedini pogodak za pobjedu postigao je Lopez u 85. minuti.

Tamošnji mediji izvještavaju da će biti izuzetno interesantno vidjeti kakva će biti naknadna kazna za ovog igrača, posebno s obzirom na to da je riječ o nesmotrenom potezu koji se kosi sa zdravim razumom. Pravilnici za takve situacije zahtijevaju strogu suspenziju kako bi se spriječilo ponavljanje sličnih incidenata.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Hoće li Erik ten Hag dobiti otkaz ako izgubi od Arsenala...

0
Nekoliko ključnih informacija stvaraju veliku neizvjesnost oko budućnosti menadžera Manchester Uniteda, Erika ten Haga. Nakon ponovnog poraza, ovaj put 4-0 od Crystal Palacea, postavlja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!