NaslovnicaVijestiVeliki zaokret na kladionicama: Biden ogroman favorit za pobjedu!

Veliki zaokret na kladionicama: Biden ogroman favorit za pobjedu!

Joe Biden se jučer u online kladionicama širom svijeta vratio na čelnu poziciju kada su u pitanju američki izbori za predsjednika. To je prilično veliki zaokret za trenutnog predsjednika Donada Trumpa koji je bio favorit.

Veliki zaokret

Velika promjena u koeficijentima se dogodila nakon što je Joe Biden preuzeo vodstvo u ključnoj državi Wisconsin.

Smarkets exchange je sada Joeu Bidenu dao 82% šanse da će ostvariti pobjedu, dok su Trumpove šanse pale na mizernih 17% – što je ogroman pad sa 80% koje je imao noć prije.

Betfair kladionica je davala Bidenu 78% šansi za pobjedu, što je definitivno najviše ikada. Trump je već ranije lažno proglasio pobjedu, iako su ostali milijuni glasova za prebrojavanje.

Biden je oečkivao mnogo više uspjeha u tzv. plavim državama, Wisconsinu, Michiganu i Pennsylvaniji, koje su pomogle da Trump dođe u bijelu kuću prije četiri godine. Prebrojavanje glasova bi moglo potrajati danima.

Izbori za američkog predsjednika 2020. godine predstavljaju jedan od najvažnijih kladioničarskih događaja svih vremena, navode najbolje svjetske kladionice. Prije nekoliko dana je jedan kladioničar uložio čak milijun funti na pobjedu Bidena.

Joe Biden je bio veliki favorit prije nego što su izbori počeli, no kvote su preko noći pale, nakon što je Trump ostvario prednost na Floridi.

Betfair kladionica navodi kako su kladioničari do sada uplatili 434 milijuna funti na pobjednika američkih izbora – što je duplo više nego 2016. godine. Još uvijek se možete kladiti na američke predsjedničke izbore i tako sve dok se ne proglase rezultati.

Ukoliko niste sigurni što odigrati na američkim izborima, pogledajte naša predviđanja i uplaćene listiće OVDJE.

Gdje se kladiti na američke predsjedničke izbore?

Ne preporučujemo klađenje na američke predsjedničke izbore u zemaljskim kladionicama. Koeficijent je gotovo isti kao i u online kladionicama međutim kada se u obzir uzme manipulativni trošak te porez na dobitak potencijalni dobitak je znatno manji nego kod zemaljskih klaidonica gdje je matematika jasna – ulog x koeficijente = dobitak.

Bet365 kladionica daje bonus kredite za klađenje za sve nove igrače pa vas pozivamo da otvorite račun za klađenje i iskoristite ekskluzivnu promociju.

Bet365

22bet kladionica daje 100% bonusa na prvu uplatu do 1.000kn. Samim tim, ako uplatite 1.000kn na računu ćete imati 2.000kn. Ukoliko bi isto uplatili na pobjedu Bidena po koeficijentu 1,60 eventualni dobitak bi bio 3.200kn na 1.000kn koje ste uplatili.

1.000kn BONUSA

Unibet kladionica ima fantastičnu razradu za američke predsjedničke izbore te ih daju kombinirati sa ostalom ponudom poput Lige Prvaka, Europske lige ili Liga petica.

Unibet

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!