NaslovnicaVijestiBijesni navijači Liverpoola žele otkaz Jurgena Kloppa!

Bijesni navijači Liverpoola žele otkaz Jurgena Kloppa!

Frustrirani navijač Liverpoola tvrdio je da je Jurgen Klopp izgubio magiju, a da Redsi sada idu unatrag sa njim, nakon što im je forma pala posljednjih tjedana.

Bijesni navijači Liverpoola

Liverpool je ovog mjeseca uspio ostvariti samo jednu pobjedu, nakon što su izbačeni iz kupa i pretpjeli udarac u obrani naslova u Premier ligi.

Redsi su pretrpjeli šokantan poraz od Southamptona na St. Maryju početkom ovog mjeseca, ali su uspjeli da se vrate uz pobjedu od 4-1 nad Aston Villom u trećem kolu FA kupa.

Međutim, Liverpool je uspio izboriti remi (0-0) protiv Manchester Uniteda u Premier ligi na domaćem terenu, prije nego što su poraženi od Burnleya (1-0) prošlog tjedna.

To nisu uspjeli uraditi ponovo u FA kupu gdje su poraženi (3-2) na Old Traffordu.

Liverpool prati Crvene đavole sa šest bodova zaostatka u Premier ligi, ali navijači Liverpoola vjeruju da je vrijeme da se Klopp zamijeni na Anfieldu.

U razgovoru sa Robbijem Savageom u emisiji Live Sport BBC, navijač Liverpoola rekao je da klub ‘nikad ne prolazi dobro u FA kupu pod vodstvom Kloppa’ i vjeruje da bi imenovanje Diega Simeonea ili Massimiliana Allegrija moglo biti dobro za klub.

Objasnio je: “Razmišljao sam o vremenskom rasponu menadžera Liverpoola. Houllier je bio otprilike pet godina, Rafa Benitez pet godina, Dalglish oko pet godina.”

“Možda je Jurgen Klopp…ne, ne, gledaj, hvala mu što je osvojio Premier ligu i Ligu prvaka, ali Liverpool ide unatrag i možda je Jurgen Klopp izgubio magiju.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!